PASAR MURAH..

DISPERINDAG KAB.BANDUNG NGAYAKEUN PASAR MURAH


ASSALAMUALAIKUM WR.WB.

Wilujeung patepang deui sareng abdi, DAYAT. Dina acara warta sunda. warta anu baris kapindangkeun ayena nyaeta: DISPERINDAG KAB.BANDUNG NGAYAKEUN PASAR MURAH.Disperindag (dinas perindustrian & perdagangan) Kab.Bandung ngayakeun pasar murah Di kompleks perkantoran Pemkab Bandung, Senen(23/8). Dina eta pasar murah , dijual saniskara produk UKM (usaha kecil menengah).

Nurutkeun Kadisperindag Kab.Bandung Bambang Budiraharjo, pasar murah ieu ngarupakeun agenda taunan nu bakal dilaksanakeun Disperindag Kab Bandung. Dina pasar murah ieu, sakabeh produk nu dijual. Hargana leuwih murah dibandingkeun dipasar swalayan atawa swalayan.

Pasar murah kacida dipikaresep warga di Kab.Bandung. Saperti taun samemehna, muterna duit ngahontal Rp 68 juta. Peminat pasar murah ieu lolobana masyarakat umum. Persentase ngadongdonna 70% Masyarakat umum jeung 30% PNS”.

Nah, mung sakitu wae nu kapihatur, Wilujeung patepang deui dina warta nu bakal dongkap, Amit mundur. WASALAMUALAIKUM WR.WB.


Thanks__

2 thoughts on “PASAR MURAH..

  1. Kustian Post author

    Kalau untuk warta yang berjudul ekonomi bisa dilihat disini: Contoh Warta Tentang Ekonomi Bisnis Bahasa Sunda 2019

    Reply

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *