DISPERINDAG KAB. BANDUNG NGAYAKEUN PASAR MURAH

ASSALAMUALAIKUM WR.WB..

Wilujeung patepang deui sareng abdi, DAYAT dina acara warta sunda. Warta anu baris kapindangkeun ayena nyaeta: DISPERINDAG KAB.BANDUNG NGAYAKEUN PASAR MURAH.

Disperindag (dinas perindustrian & perdagangan) Kab. Bandung ngayakeun pasar murah Di kompleks perkantoran Pemkab Bandung, Senen (23/8). (Who, What, Where, When)

Dina eta pasar murah, dijual saniskara produk UKM (usaha kecil menengah). (What)

Nurutkeun Kadis perindag Kab. Bandung Bambang Budiraharjo, pasar murah ieu ngarupakeun agenda taunan nu bakal dilaksanakeun Disperindag Kab Bandung. Dina pasar murah ieu, sakabeh produk nu dijual hargana leuwih murah dibandingkeun dipasar swalayan atawa swalayan. (Who, Why, What)

Pasar murah kacida dipikaresep warga di Kab. Bandung. Saperti taun samemehna, muterna duit ngahontal Rp 68 juta. Peminat pasar murah ieu lolobana masyarakat umum. Persentase ngadongdonna 70% Masyarakat umum jeung 30% PNS”. (How)

Nah, mung sakitu wae nu kapihatur, Wilujeung patepang deui dina warta nu bakal dongkap, Amit mundur..

WASALAMUALAIKUM WR.WB.