Lirik Lagu Kawih Sunda : “Hibur Layung”

 

Panon poe rek pamitan
Layungna beureum jeung koneng
Hurung nngemur semu ruhay
Matak resep nu ningali


Bangunna warna warni
Siga sato siga manuk
Sawareh sisiakan
Jeung paul paselang seling
Siga ombak lautan sagara emas