Kawih “Maskumambang”

 

Lirik Lagu Kawih Sunda : “Maskumambang”

 

Itu kusir bangun umbak ambek teuing
Turun tina delman
Kuda dipecut tarik
Teu aya pisan ras rasan
Teu ngarasakeun bong kana sato laip

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *