Prajurit Kostrad Ngabantosan Korban Longsor

21 Prajurit Yonif Raider 323 Kostrad, dikerahkeun ke Desa Kalijati, Kecamatan Sidamulih pikeun ngabantosan korban banjir sareng taneuh longsor di Kabupaten Pangandaran, jawa barat.

Pasukan anu dipimpim ku Lettu Inf Edison Ginting ieu atos nga-asupan poe ka opat neteupan di Desa Kalijati, Kecamatan Sidamulih. (Penkostrad).

Sa’entos ngabersihan jalan di Dusun Cikokol-Cikamulan Desa Kali Jati anu jalana katutup kusabab kena taneuh longsor dina poe minggu (8/10) kaliwat.

Kagiatan bersih-bersih ieu salajeungna dilanjutkeun sareng warga satempat anu kena taneuh longsor di daerah Talang Bawang, Kecamatan Sidamulih, Kabupaten Pangandaran. (Penkostrad).

Naon anu atos dipigawe ku Prajurit dari Yonif Raider 323 Kostrad, mangrupakeun bukti kapedulian TNI ka Masyarakat, sanajan heunte dititah TNI pasti datang ngabantosan warga anu ngalaman kasulitan sapertos kajadian bencana alam sapertos banjir sareng taneuh longsor di Kabupaten Pangandaran.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *