Lirik Lagu Kawih Sunda : “Padahal Mogokna”

 

Lantaran geus cape teuing
Hayang ngaso eureun heula


Coba lamun aya nungarangket kusir
Geus tangtu karasa


Nyeri moal salah deui
salah deui Sato ge kita sarua