Lirik Lagu Kawih Sunda : “Kembang Ros”

 

Kembang ros kumatak lucu
Nya alus rupa nya seungit
Heunteu aya papadana


Ratuning kembang sajati
Papaes ti patamanan
Seungit mani ngadalingding