Biografi Aktor RIZKY NAZAR

Biografi Aktor RIZKY NAZAR Bahasa Sunda

KARIR

Rizky munggaran dimaénkeun di sinetron utama kawas Cinta Bersemi di Putih ABU The Series peran salaku Alex marengan Jessica Anastasya, Kevin Lukas, Nahza Soebijakto, jsb Rizky munggaran dimaénkeun di sinetron utama kawas Cinta Bersemi di Putih ABU The Series peran salaku Alex marengan Jessica Anastasya, Kevin Lukas, Nahza Soebijakto, jsb.

KALUARGA

Rizky boga getih campuran arab-Indonésia. Sanajan anjeunna lahir di Singaraja, tapi manehna tumuwuh nepi na hirup heubeul di Jakarta. Bapana geus almarhum ngaranna Nasar Mubarak Basloom (basa Arab), sarta indungna éta Ika Surya (Singaraja, Bali). Rizky nyaéta anak kadua dua sadulur

KAHIRUPAN PRIBADINA

Salian kasuksésan dina sababaraha FTV jeung sinetron Rizky Nazar teu kaluar tina hubungan sababaraha awéwé geulis kantos di Rizki ngumumkeun aranjeunna ngadeukeutan ka lawan nu Dinda Kirana, Michelle Ziudith, sarta Anisa Rahma. Najan kitu, keur waktu keur fokus Rizky di sakuliah karirna.

BIODATA

  • Ngaran: Rizky Nasar
  • Lahirna: Gorontalo
  • Tanggal Kalahiran: Maret 7, 1996
  • Jangkungna: 178 cm
  • Ageman: Islam
  • Nami Bapa: Nasar Mubarak Basloom Gobel (Basa Arab-Gorontalo)
  • Ngaran indung urang: Ni Putu Ayu Baswedan (Bali)
  • Mulatto: Bali – Arab
  • Warna favorit: Beureum
  • Dahareun: Sadaya diaku
  • Hobi: Maen Bola
  • Anak: 2 Tina dua sadulur
  • Twitter: @rizkynasar