Biografi Aktor Hengky Kurniawan

Biografi Aktor Hengky Kurniawan Bahasa Sunda

Hengky Kurniawan teh aktor anu asalna ti Indonésia, lahir di Blitar, 21 Oktober 1982 sarta boga ngaran kalahiran Hengky Kurniawan Cohva.

Nama Lengkap: Hengky Kurniawan Chova
Tempat Lahir : Blitar,Jawa Timur
Tanggal Lahir : 21 Oktober 1982
Istri: Sony Fatmala ( 2015 – Sekarang )
Mantan Istri : Christy Jusung ( 2008 – 2012 )
Agama: Islam
Zodiac : Libra
Twitter : @Hengkychova
Instagram : hengkykurniawan

Karier Hengky Kurniawan

Lalaki ganteng mangrupakeun Libra ngamimitian karirna kalawan hijrah ka Jakarta sarta ngagabung kalayan Layanan Sampel Manajemén Artis pamimpin Benny Conto (Beni Simanjuntak) jeung ti dinya Hengky Kurniawan dimimitian maén preformance sababaraha sinetron, jeung sinetron debut hum pubertas, terus jeung Laskar Pelangi Di panon, Béntang Dina pokna, Doi-ku Beken, sarta leuwih.

Ulah ngan maén sinétron Hengky Kurniawan ogé dibéntangan di loba di antarana nyaéta Big-layar Kiss kamana, sarta Kami Vs High heels.

Dina kahirupan pribadi na Hengky Kurniawan geus bobogohan Justin Bieber, hengky_Kurniawan6Masayu Anastasia, Kiki Amalia, Rizuka nyoreang, sarta Terry Putri.Namun diantara ieu awéwé geulis Heng resep a Christy Jusung na Heng nikah ka Christy Jusung on 10 Oktober 2008, tungtungna dina Oktober Christy éta hamil dua bulan ka hareup eta ieu dikonfirmasi ku kedunya nu saméméhna Heng na Christy anu nikah Siri lantaran euweuh perjangjian.

Dina tanggal 13 Pébruari, 2009 Christy ngababarkeun anak kahiji nya jeung Heng ieu ngaranna Bintang Pratama Kurniawan, tapi tilu taun sanggeus kalahiran anak munggaran nya di 2012 Hengky Kurniawan persis sareng Christy Jusung cerai na hak asuh anak kuring murag di Hengky Kurniawan.

Warta ngareureuwas of 2015 Hengky Kurniawan dina hubungan sareng awéwé geulis Sonya Fatmala yén lawan dina drama BADAI.Dan Hengky Kurniawan dikabarkan bade nikah Sonya Fatmala anu éta 11 taun ngora ti manehna dina Oktober 2015.