Biografi Fatin shidqia Lubis

Biografi Fatin shidqia Lubis Bahasa Sunda

Fatin Shidqia Lubis

Wedal 30 Juli 1998 (umur 17)
Bangsa Indonesia Jakarta ,Indonesia
Ping aktip 2013-ayeuna
Rupi musik Pop
Perusahan rekaman Sony Music Entertainment Indonesia
Pagawean Penyanyi
Instrumen Vokal
Warsih aktip 2013-ayeuna
Pausahaan rekaman Sony Music Entertainment Indonesia
sepuh Bahari Lubis (Bapa)
Nurseha (Indung)
Ageman Islam
Loka resmi www.fatinsl.com

Fatin Shidqia, ngabogaan wasta Fatin Shidqia Lubis nyaeta penyanyi kalahiran Jakarta,Indonesia dina ping 30 Juli 1996. Manehna mangrupa jawara ti pikeuneun paneangan bakat X Factor Indonesia usum kahiji. Wanoja mungil berpostur 155 cm ieu langsung kaluron debut single dijudulan Abdi Milih Satia rengse menjuarai pikeuneun paneangan bakat kasebat.

Single laguna eta oge langsung menempati posisi teratas di chart itunes Indonesia. Jabi aktip minangka penyanyi,kiwari Fatin oge fokus minangka siswi di SMA 97 Jakarta.

Fatin Shidqia mangrupa putri cikal ti pasangan Endah Lubis sarta Nurseha. Manehna ngabogaan dua adi kandung salaki-salaki namina Fadhil sarta Fadly. Aya dina lingkungan kulawargi anu pas-pasan,aya seputar carios metot dibalik kesuksesan saurang Fatin minangka penyanyi.

Wanci bade ngiring audisi X Factor,Fatin kantos nambut artos ka baturna sagede Rp 20.000 kanggo waragad lalampahan nuju tempat audisi di Jakarta. Perkawis eta manehna pigawe lantaran tak hoyong menyusahkeun kadua kolotna anu sajati na hirup pas-pasan sarta condong kakurangan.

Sanggeus sukses barobah kaayaan jawara di pikeuneun paneangan bakat kasebat,Fatin tak ngagentos artos pinjamannya kasebat. Nanging,manehna ngagantina kalawan mentraktir sadaya rerencangan-baturna di hiji cafe di wewengkon Jakarta.

Warsih 2013 tiasa disebutkeun minangka warsih keberuntungan kanggo saurang Fatin Shidqia. Jabi sukses barobah kaayaan jawara X Factor,penyanyi anu dipikawanoh sering hilap leret ieu oge junun nyabet gelar pribadi berkat talenta emas anu kagaduh na,sebat wae pangajen Rising Star of the Year dina pikeuneun Yahoo! OMG Awards 2013.