Biografi Audi Marissa

Biografi Artis Audi Marissa Bahasa Sunda

Audi Marissa mangrupa saurang artis geulis,berbakat sarta tinangtu kakoncara pisan. Artis geulis ieu tiasa diitung anom keneh margi yuswana anyar 19 warsih. Tah di dieu abdi bade ngabagikeun informasi ngeunaan biodata, profil, poto sumawonten ageman ti Rana Audi Marissa kanggo anjeun anu mengidolakannya.

Ayeuna Audi Marissa atos berperan dina sintetron Cicing-Cicing resep anu tayang di SCTV. Sintetron anu seueur digemari ku para rumaja ieu Audi Marissa berperan minangka Naomi. Jabi Cicing-cicing resep artis geulis kalahiran Jakarta ieu atos membintangi sagala rupa sinetron anu kantos tenar sepertos Love In Paris sarta Khadijah sarta Khalifah.

Jabi Sintetron artis geulis ieu oge kacatet kantos membintangi pilem layar rubak yaktos bodas lebu-lebu sarta sapatu kets. Tah kitu sakedik cerira ngeunaan lalampahan karir Audi Marissa. Tah kanggo anjeun anu mengidolakeun artis anom sarta berbakat ieu mangka anjeun tinangtu hoyong terang informasi ngeunaan kehidupanya .

Wasta wedal : Rana Audi Marissa
Wasta sanes : Audi Marissa
Ping Wedal : 24 Mei 1995 (umur 19)
Tempat wedal : Jakarta
Pagawean : aktris
Warsih aktip : 2007 – ayeuna
Ageman : Islam

Karir :

Audi Marissa atos lami berkarir di dunya entertainment saprak warsih 2007 di mana atos aya seueur sinetron anu atos dibintanginya . Katut nyaeta daptar sinetronnya :

  • Si Momon
  • Syamsul dan Badriah (2007)
  • Titip Rindu (2010)
  • Khadijah dan Khalifah (2011)
  • Aku Suka Dia (2012)
  • Air Mata Ummi
  • Love In Paris(Sinetron) berperan sebagai Tara
  • Love In Paris Season 2 (2013) berperan sebagai Tara
  • Diam-Diam Suka berperan sebagai Naomi
  • Diam-Diam Suka: Cinta Lama Bersemi Kembali Sebagai Naomi