TATARUCINGAN ( 4/4 )

Kumpulan 200 Kata TATARUCINGAN Bahasa Sunda, Lucu, Ngakak, Jeung Jawabana

( PAGE 4 OF 4 )

151. Tahu naon nu pangbauna?
(Tahuntu Sia)

152. Ucing Ngising Muru naon?
(Murukungkung)

153. Jelma modol bari naon?
(Barijil)

154. Leutik bodas ngabelesat?
(Remeh napel na pesawat jet)

155. Oray hejo ngaringkel udud?
(Obat nyamuk)

156. Kumaha ngabedakeun gajah leutik jeung gajah gede?
(Di ayak)

157. Di asupkeun kalah kaluar?
(Kancing)

158. Basa Jepangna nu reuneuh renang?
(Kukira Kura kura)

159. Basa Jepangna Botak?
(Karineke)

160. Basa jepangna Naek Motor?
(Suzuki kutaiki)

161. Basa Arabna Ombeh?
(Ala an Taina)

162. Basa Arabna Kopeah?
(Waddahuulu)

163. Basa Cinana Leupas ?
(Cing Cuang Cang-cang)

164. Basa Cinana Rok?
(Cing Cuang Cing Cat)

165. Basa Jepangna Boke ?
(Sakurata)

166. Mun turun lila, mun naek gancang?
(Leho)

167. Tugu naon nu enak?
(Tugo Monas..monasi goreng, monasi uduk, kumaha ilaing we)

168. Nabi nu sok ngaroko?
(Nabi Wir)

169. Sapi naon nu gancang?
(Sapida balap)

170. Diteukteuk angger panjang?
(Kacang Panjang)

171. Huluna na suku, matana na suku, irungna nasuku, awakna na suku?
(Hayam katincak)

172. Leutik bodas hirup, cicing dina hulu?
(Kutu keur keputihan)

173. Aki-aki ragrag surak?
(Barangbang)

174. Basa Arabna nini-nini ragrag ti tingkat 5?
(Innalilahi Wainna ilaihi roji’un)

175. Lele naon nu sok aya di sisi jalan?
(Lelepon Umum)

176. Bedana Apel jeung Upil?
(Apel mah luhureun meja, mun upil handapeun meja)

177. Paskibra naon nu teu ngenah?
(Pas kibra-kibrana sare dihudangkeun)

178. Bedana HP jeung monyet?
(HP mah Nokia, monyetmah Nukieu)

179. Lomari naon nu sok nyanyi?
(Lomari Irama… anjir maksakeun)

180. Oray naon nu majuna lempeng?
(Oray ngadahar linggis)

181. Cik Susun jadi kalimat !“ Tai-Tikus-Kucing-Makan”Kucing Makan Tikus,…
(Taina dahar ku Sia)

182. Jelema meuli bantal keur naon?
(Keur hudang)

183. Kumaha ngabedakeun hulu cacing jeung buntut cacing.?…
(dileketek nu seuri eta huluna hehehehe)

184. Hayam rintit nonggeng ka langit…!!??,
( Hayam pupujieun atawa hayam sombong)

185. Budak leutik ngambay peujit…!!??,
(budak leutik keur debus atawa anak leak)

186. Basa sopan na pangambung…!!??,
(Rorompok korong).

187. Basa etanana awewe…!!?.
( rorompok su’uk)

188. Situ naon nu bisa hitut…!!??,
( si Tukimin atawa si Tumino)

200. Kasur naon anu matak nyeri?
(Kasura)

advertisement

 

 

4 of 4

NEXT >>

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *