Sieun Diudag Ku Polisi

(Diudag Ku Polisi)

Basa keur ngarayakeun takbiran taun kamari, abdi sareng babaturan dua’an ameng ka palabuan ratu. Keur anteng ngageber motor, abdi ningali kana spion ditukangeun teh aya saurang polisi keur ngudag abdi.

Najan dikalaksonan, abdi jongjon weh nga-gas motor .ku sabab abdi teu ngalakukeun kasalahan nanaon, da teu rumasa ngalanggar.

Nanging teu lila, abdi kapaksa eren, teras abdi mikir dijero hate: “Wah, pasti ieu urusan jeung polisi mah ujung ujungna duit, mangkaning dina dompetna abdi ngan saukur aya 50 puluh 50 puluhna, eta ge meunang nyandak handapeun kasur samemeh indit.”

Teu lila abdi nyarios ka polisi: “Aya naon pa, ?” tanya abdi ka polisi sabari mukakeun helem. “Punten, ari ujang teh anakna pa maman anu dilembur ci amis tea sanes?” ceuk polisi negeskeun. “Sanes, abdi mah anak pa umar nu di bogor pa!”

“Punten atuh ari sanes mah, eta we apal kana motorna, geuning mani mirip pisan “Oh kitu nya !” ceuk abdi bari nahan piseurieun. “Punten nya jang tos ngarerepot !” ceuk eta polisi.

“Salamet..salamet !” Saur abdi teh bari nepak pundak babaturan sabari ngusapan dompet na kantong.

advertisement


Nah eta pengalaman pribadi anu paling berkesan ti abdi, hatur nuhun sadayana atos ngadangukeun carita ti abdi.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *