Category Archives: Cerpen carpon

Kumpulan Humor Bahasa Sunda Lucu, Nyieun Mulesss!

Nah, sateuacana abdi oge atos pernah nulis kumpulan percakapan bahasa sunda lucu. Nah.. Dina kasempetan ieu, hayu urang teruskeun dei bobodoran sundana dina judul kumpulan humor lucu bahasa sunda. Mudah-mudahan bobodoran ieu tiasa ngahibur dulur-dulur sakalian nu aya di imah masing-masing tentuna.