Kawih “Panon Hideung”

Lirik Lagu Kawih Sunda : “Panon Hideung”

Panon hideng
Pipi koneng
Irung mancung
Putri Bandung


Putri saha dimana bumina
Abdi resep ka anjeuna
Siang weungi kaimpi- impi
Hate abdi sararedih


Teu emut dahar
Teu emut nginum
Emut kanu geuils
Panon hideng

advertisement



Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *