Kawih “Bajing Luncat”


Lirik Lagu Kawih Sunda : “Bajing Luncat”





Bajing luncat bajing luncat kaastana aduh
abdi lepat narosan teu ti anggalna
bajing luncat bajing luncat ka astana ieung
abdi lepat narosan teu anggangna


duh teu sangka salira bet laus pisan
teu hawatos kanu tos sesah ngantos-ngantos
api-api teu emut kana pasini
pasini pakait ati duh pakait ati


bajing luncat-bajing luncat kaastana aduh

abdi leupat narosan teu ti anggalna

advertisement



5 thoughts on “Kawih “Bajing Luncat”

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *