Category Archives: Artikel sunda

Khasiat Peuteuy Pikeun Kasehatan

“Khasiat Peuteuy” @ image source Peuteuy atawa Pete di masarakat urang geus pohara kaceluk, hususna masyarakat golongan tengahan ka handap, buah peuteuy memang remen oge jadi menu kadaharan sapopoe.